Het bedrijf DJK is gespecialiseerd in grond- en nivelleringswerken.

Diensten

Nivelleren van terreinen

 

DJK Nivelleringswerken is gespecialiseerd in het nivelleren van terreinen voor zowel landbouw, tuinbouw als industrie. Met ons modern machinepark zijn we in staat al uw terreinen waterpas te leggen. Voor het egaliseren van uw terrein wordt gebruik gemaakt van lasergestuurde apparatuur. Dit zorgt voor een hoge precisie, zodat u zeker bent dat uw project een goede start krijgt. We nivelleren gronden, opritten, parkings, tuinen… Alle hoogteverschillen worden aangepakt door onze professionals.

Met de uitvalsbasis van DJK Nivelleringswerken in de Kempen, zijn we snel ter plaatse voor al uw nivelleringswerken in regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

WEGENBOUW

 

Bent u op zoek naar een aannemer voor klinkerwerken, asfalt, beton, grondwerken, wegenwerken, rioleringen in Lille? DJK Nivelleringswerken legt de bedding voor fiets-en voetpaden, straten en snelwegen.

Land- & tuinbouw

 

Correct uitgevoerde nivelleringswerken zijn een eerste vereiste bij het welslagen van een teelt in de tuinbouw. Met een jarenlange expertise en gemotiveerde specialisten legt DJK nivelleringswerken te Lille uw grond perfect klaar.

INDUSTRIEBOUW

 

DJK nivelleringswerken is uw vakman voor het bouwrijp maken van uw bedrijfsterrein. We voeren de nivellering uit van loodsen, parkings, betonvloeren, … en andere verhardingen.

Mini Grader

 

 

De mini Grader is het ideale gereedschap voor kleinere nivelleringswerken.

Overige

 

  • Fiets en voetpaden
  • Oprijlanen en parkings (grind,dolomiet, steenslag,enz.)
  • paardepistes